Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink

webfejlesztés Budapest

Mr pitch lombtrágya

mr pitch lombtrágya
Mr pitch lombtrágya
gym Marbella
gym marbella
személyi edző
személyi edző
property marbella
property marbella
webfejlesztés
webfejlesztés Budapest
weboldal marketing
kollagének
kollagének
magnézium biszglicinát
magnézium biszglicinát
Olcsó költöztetés Budapest
Labor Budapest

plasztikai sebészet

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Beszéljünk a webes ügysegéd pozitív oldalairól! Újléta Hajdú-Bihar megye

Beszéljünk a webes ügysegéd pozitív oldalairól! Újléta Hajdú-Bihar megye
Manapság a webes ügysegéd használatával könnyebb dolgunk van a hivatalos ügyintézést illetően, mint bármikor eddig. Nincs többé sorban állás a csekkekkel, nincs többé várakozás az okmányiroda székein, ha ügyintézés, akkor elég pár kattintás!
  Beszéljünk a webes ügysegéd pozitív oldalairól!

Manapság a webes ügysegéd használatával könnyebb dolgunk van a hivatalos ügyintézést illetően, mint bármikor eddig. Nincs többé sorban állás a csekkekkel, nincs többé várakozás az okmányiroda székein, ha ügyintézés, akkor elég pár kattintás!

A webes ügysegéd – igen, jól gondolta – egy online oldal, amit immáron 6 éve üzemeltet az államigazgatás. Annak ellenére, hogy jelentősen megkönnyíti a mindennapi ügyintézést, és szinte mindenki hozzáférhet, a webes ügysegéd mégsem örvend (még) akkora népszerűségnek. Inkább hívogatják a könyvelőket és jogászokat, ahelyett, hogy a felületen intézkednének – pedig mennyivel egyszerűbb és gördülékenyebb lenne!

Milyen ügyeket intézhetünk ezen a felületen?

Erkölcsi igazolvány igénylése

Le tudjuk kérni a hatósági erkölcsi igazolványt, amibe beletartozik a hiteles kiadás ellenőrzése és a bűnügyi nyilvántartási adatok beszerzése.

Gépjármű ügyintézés

Gépjármű tulajdonos váltás bejelentése, a jármű ideiglenes forgalomból kivonása és ennek a folyamatnak a meghosszabbítása, forgalomból ideiglenesen kivont gépjármű visszavonása, gépjármű adatainak lekérdezése, törzskönyv utólagos pótlása.

Útlevél ügyintézés

A segédprogram alkalmazásával az illetékes irodának jelezhetjük a magáncélú útlevél és a (hajós) szolgálati útlevél elvesztését, eltulajdonítását, vagy bármely okból történő megsemmisülését – és természetesen ezúton kérhetünk egy újat is helyette. Ebbe a kategóriába sorolható még a második magánútlevél igénylésének és kiállításának kérelme is, és lehetőségünk van felgyorsítani a meglévő útlevél igénylési vagy pótlási folyamatát is. (gyorsított folyamatban elvégzett okmánykiállítás)

Tartós külföldön tartózkodás és külföldi lakcím megváltoztatása

Ha Ön magyar állampolgár, itt bejelenheti külföldi letelepedési igényét, vagy jelezheti külföldi lakóhelyének megváltozását.
Anyakönyvi kivonat lekérése

Születési és házassági anyakönyvi papírok megszerzése

Szállásadói ügyek lebonyolítása

Ide sorolható a szállásadói nyilatkozat a hozzájárulás formájáról, az előzetes hozzájárulás jelzése és szállásadói értesülési szolgáltatás is.
Tájékoztatást kaphatunk a személyi adat -és lakcímnyilvántartásban lévő személyes adatainkról:
A Webes Ügysegéd használatával az ilyen és hasonló kérelmeinket elektronikus úton igényelhetjük.

EV ügyeket is intézhetünk:

Egyéni vállalkozó tevékenység ügyeinek teljes körű ügyintézése, adatváltozás benyújtása, EV tevékenység ideiglenes felfüggesztése, a szüneteltetés utáni újra beindítása, EV tevékenység végleges befejezése, hatósági bizonyítvány kérése a vállalkozásról. A segédprogrammal tud EV igazolványt beszerezni, és a felület használatával be tudja jelenteni itt a vállalkozói igazolvánnyal összefüggő összes változást.
SZL adatletiltás, és ennek a visszaállítása

Valamennyi személyi és lakcím adat letiltása, vagy ezen tiltások visszavonása. Megváltozott hivatalos adatok bejelentése, személyi igazolvány forgalomból kivonása.

Parkolási igazolvány igénylése

Magánszemélyeknek parkolási igazolvány készítése, pótlása, cseréje
Okmánystátusz utánajárás, okmányérvényesség ellenőrzése
Avagy tájékoztató a személyazonosság igazolására szolgáló hatósági igazolványok nyilvántartásából
Értesítési címmel összefüggésben lévő ügyintézések
Mindent elintézhet itt, ami az értesítési címmel kapcsolatos:
Értesítési cím bejelentése, megváltoztatása, megújítása, megszüntetése, a bejelentés előzetes letiltása, vagy ennek a törlése. Bejelentéssel kapcsolatos nyilatkozattétel, változtatás, visszavonás, értesítési csomag készítés vagy törlés.
A mai felgyorsult világunkban még egy olyan hétköznapi dolog is nehézkessé vált, mint az adózás, vagy személyi ügyintézés, a legtöbb ember képes azonnal elveszteni a fonalat a rendszer miatt. Mondjuk ezen nincs is mit csodálkozni, aki nem ebben dolgozik, nem is tudja hova forduljon pénzügyei vagy személyes dolgai intézése érdekében.
A Központi Azonosítási Ügynök, vagyis a KAÜ egy részletes azonosítási szolgáltatás, ami ellenőrzött elektronikus közegben folyik: beazonosítja a kérelmet benyújtó személyt, a kérelmet pedig a megfelelő intézmény felé továbbítja. Így már nem csak az Ügyfélkapu jöhet szóba, hanem akár egy telefonhívással elintézhetjük ügyes –bajos dolgainkat, de ha mindenképpen ragaszkodunk a személyes ügyintézéshez, a lakhelyünk illetékes okmányirodájába is foglalhatunk időpontot.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<-- Vissza a Beszéljünk a webes ügysegéd pozitív oldalairól! Újléta Hajdú-Bihar megye blog oldalra!

További cikkek