Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink

webfejlesztés Budapest

Mr pitch lombtrágya

mr pitch lombtrágya
Mr pitch lombtrágya
gym Marbella
gym marbella
személyi edző
személyi edző
property marbella
property marbella
webfejlesztés
webfejlesztés Budapest
weboldal marketing
kollagének
kollagének
magnézium biszglicinát
magnézium biszglicinát
Olcsó költöztetés Budapest
Labor Budapest

plasztikai sebészet

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Marketing a weben nem csak a szakértők számára! Ebes Hajdú-Bihar megye

Marketing a weben nem csak a szakértők számára! Ebes Hajdú-Bihar megye
Ha szeretnél belevágni a cikkmarketingbe, de úgy gondolod, hogy túl nehéz, akkor ez a cikk megváltoztatja a véleményedet. Egy olyan témába, mint a cikkmarketing, nagyszerű dolog belevágni, de mint minden másba, minél többet tudsz, annál nagyobb esélyed van a sikerre. Ennélfogva, hagyd, hogy ez a cikk segítsen neked abban, hogy megszerezd a kívánt tudást.
  Marketing a weben nem csak a szakértők számára!

Ha szeretnél belevágni a cikkmarketingbe, de úgy gondolod, hogy túl nehéz, akkor ez a cikk megváltoztatja a véleményedet. Egy olyan témába, mint a cikkmarketing, nagyszerű dolog belevágni, de mint minden másba, minél többet tudsz, annál nagyobb esélyed van a sikerre. Ennélfogva, hagyd, hogy ez a cikk segítsen neked abban, hogy megszerezd a kívánt tudást.

Tájékoztasd közönségedet a termékeidről egy Ebookban vagy egy online kiáltványban. Foglalkozz egy bizonyos kérdéssel informatív és hasznos módon. A célod az, hogy a közönséged végigolvassa a könyvedet és élvezze azt. Említsd meg a termékeidet, mint olyasmit, ami segíthet azoknak, akiket érdekel, hogy miről szól a könyv.

Az internetes marketing során fontos, hogy ne hozz létre sok irreleváns cikket, amelyek tele vannak különböző, az adott webhelyre vagy blogra visszautaló linkekkel. Ez nem csak a legtöbb olvasót fogja azonnal elfordítani, de a legtöbb könyvtár egyenesen eltiltja téged attól, hogy újra igénybe vedd a szolgáltatásaikat.

Győződj meg róla, hogy minden cikkedhez megfelelő kutatást végeztél. Azt szeretnéd, hogy úgy ismerjenek, mint aki nagyszerű információkkal rendelkezik, nem pedig úgy, mint aki hazugságokat és hamis tényeket szajkóz. Semmi sem tudja gyorsabban megölni a hírnevedet, mint ha hazugnak vagy lusta írónak neveznek.  Nagy a kísértés, hogy keresett tartalmakat írj párkapcsolati tanácsadásról vagy internetes marketingről, de a probléma az, hogy mindenki más is ezekről a dolgokról ír. Ha olyan cikkeket tudsz írni, amelyek egy olyan témát szolgálnak ki, amelyről nem sokan írnak, akkor olyan szintű olvasói hűséget szerezhetsz, ami a gyakoribb témák esetében lehetetlen.

Használj cikk forrásdobozt. Ez egy bekeretezett doboz minden egyes cikked végén. Az olvasónak egy kis háttérinformációt ad a cikk szerzőjéről, arról, hogy hol találhat további cikkeket ugyanattól az írótól, az esetlegesen folyamatban lévő projektekről, és néha egy képet is tartalmaz.

Amikor cikkmarketinggel foglalkozol, fontos, hogy az egész cikkedben lézerszerűen összpontosíts a kiválasztott kulcsszósorra. Ne ismételd újra és újra a szókapcsolatot - ez spam taktika -, hanem győződj meg arról, hogy minden tartalmad közvetlenül kapcsolódik a témádhoz.

Tekintsd a 600 szót a cikkmarketing céljára írt cikkek abszolút felső határának. Az online cikkek egész stílusát az online olvasók rövidített figyelmi ideje diktálja, és az általános hossz sem különbözik ettől. Ha a 600 szó nem elegendő egy cikk témájához, akkor valószínűleg szűkíteni kell a fókuszt.

Ha gondot okoz a cikkek rendszerezése és elolvasása, alkalmazd a jól bevált listaformátumot. A listákba rendezett cikkek rendkívül népszerűnek és hatékonynak bizonyultak az interneten. Az írók számára ez a struktúra könnyen kezelhető. Az olvasók jól reagálnak a listaszerű cikkekre. A listák rövidek és ütősek a cikkek bekezdései - ideális az online íráshoz.

Jó módja a láthatóság növelésének és a cikkek marketingjének, ha vendégposztokat írsz más blogokon. Keresd meg azokat a bloggereket, akik olyan témáról írnak, amely releváns a cikkeidhez, és kérdezd meg, hogy írhatnál-e vendégposztot. Ügyelj arra, hogy a bejegyzés végén adj meg egy linket a weboldaladra.

Most, hogy jobban megértetted, hogyan lehetsz sikeres egy olyan témában, mint a cikkmarketing, a lehető legjobban szeretnéd végrehajtani mindazt, amit megtanultál. Az egyetlen módja annak, hogy sikerrel járj, ha megpróbálod. Ha ezt teszed, akkor ettől függetlenül látni fogod a fejlődést.
 

<-- Vissza a Marketing a weben nem csak a szakértők számára! Ebes Hajdú-Bihar megye blog oldalra!

További cikkek